Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 20 týdnů 1 den
Chrudim – V Chrudimi se otevřela zbrusu nová restaurace. Tankovat se tu bude hořké moravské pivo, co má říz, ale zároveň bude vše inspirované...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Slatiňany/Škrovád – Víkendový Burgerfestival v areálu výletní restaurace Monaco byl v sobotu obohacen o soutěže určené pro silné žaludky....Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Masopustní obchůzky by měly o tomto víkendu ustat. Středa 26. února je totiž tou, při níž si připomeneme dočasnost našeho pozemského života...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Porodnice Chrudimské nemocnice v loňském roce překonala svůj více než tři desítky let starý rekord. Uskutečnilo se tam totiž...Celý článek »
vydáno před 4 roky 26 týdnů
Chrudim – Nejslavnější český světec, jemuž může „konkurovat“ snad jen obdobně oblíbený Johánek z Pomuku, oslaví svůj svátek v sobotu. Den české...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 týdny
Chrudim – Postní období se nám přehouplo do druhé části, prezident složil svou přísahu, politici zhnuseně odchází ze sálu, někdo mlčí, jiný příliš...Celý článek »
vydáno před 6 let 39 týdnů
Slavná a oblíbená restaurace Monaco nad městečkem Slatiňany má nového provozovatele. Po odchodu rodiny Buřilových se zde realizuje Lukáš Zeman, který...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Pardubice - Vypadá to, že si městská policie bude posouvat žebříček alkoholových rekordmanů týden co týden. Prostřednictvím tísňové linky 156...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Chrudim - Jsou chvíle, kdy se sluší poděkovat. A jedna z nich nastává právě v době, kdy píši tyto řádky. Děkuji svým čtenářům, kteří zůstali věrní...Celý článek »
vydáno před 9 let 18 týdnů
Monako - Předposlední letošní Malá cena Monaka s pořadovým číslem již 304. přinesla i přes silný vítr sedmnáct osobních rekordů. Jeden z nich si...Celý článek »