Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 3 týdny
Chrudim – Na předních příčkách v denní čtenosti Chrudimských novin se začaly od minulého týdne objevovat několik let staré články informující o...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 13 hodin
Chrudim – S tím, že se zastávka na Podhůře po dokončení řízení na Ministerstvu kultury ČR prohlásí za kulturní památku, už počítá i projekt na její...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 14 hodin
Chrudim – Cyril Luhan, syn stejnojmenného významného chrudimského stavitele, byl osloven, aby se podílel na výstavě, která se příští rok otevře v...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 2 dny
Chrudim – Zástupci Pardubického kraje se přijedou na konci července podívat, v jakém stavu je budova u Městského parku. Spekuluje se totiž o tom, že...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 1 den
Chrudim – V roce 2022 byl v městské památkové zóně Chrudim vyhlášen jeden pozemek poblíž centra i s přilehlou budovou za kulturní památku. Málokoho...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Pardubice – V rámci představení aktuální stavby a plánované 2. etapy rekonstrukce pardubického nádraží se zájemcům z řad veřejnosti otevírá unikátní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Zastávka na Podhůře by se měla stát po letech nezájmu ze strany města novou kulturní památkou a spolu s ní i Městský park v Chrudimi, jak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Chrudim – Kam až oko webkamery i vedení města dohlédne, v úseku, kde se napojuje Kollárova ulice na Širokou ulici, zeje už několikátý den...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 dny
Chrudim – Přestože pro výstavbu rodinných domů v samotném městě není příliš místa, východočeské Athény se rozrůstají. Přibývají domy bytové a s nimi...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim –  Zatímco okolnosti vzniku nové zastávky v Malecké ulici jsou, na rozdíl od její podoby, a nyní už i architekta, zatím...Celý článek »