Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 týdnů 2 dny
Chrudim – Na některých místech betonové květináče překážejí v parkování, jinde doslova zachraňují životy. V neděli ráno vyjížděli chrudimští hasiči...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – Jak přesně bude vypadat a o čem bude nová výsadba vypovídat? Město si vyjednalo u Ředitelství silnic a dálnic, aby mohlo novou...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 19 hodin
Chrudim – Kuriózní dopravní nehodu na kruhovém objezdu na Masarykově náměstí v Chrudimi, která se odehrála v neděli brzy ráno, už prošetřila policie...Celý článek »
vydáno před 3 roky 34 týdny
Chrudim – Rekonstrukce plynovodu pod kruhovou křižovatkou Na Bídě se posunula do další fáze. Pro řidiče to znamená příjemnou, byť jen několik dní...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Společnost K2 holding developera Milana Kušty v minulosti vykoupila pozemek od města Chrudim. Po letech bude konečně zahájena...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 1 den
Chrudim – V minulosti už se některá vojenská pohřebiště revitalizovala. Město Chrudim by příští rok mohlo z dotace od Ministerstva obrany upravit...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – V pátek vyjeli strážnicí uprostřed noci po stopě drzé posádce auta. Pokud skupinu lidí podle záznamů z městských kamer vypátrají, čeká ji...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Blýská se konečně na lepší časy? Komise znovu upozornila na neutěšený stav přírodní památky Ptačí ostrovy. Cestáři v tom...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Chrudim – Z brzké realizace nové zastávky U kapličky zřejmě sejde. Když město představovalo participativní rozpočet, kladlo velký důraz na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrudim – Co nevidět to započne. A ukáže se, krom uzavřeného Masarykova náměstí, také již tradiční úřednická zvůle a arogance. Proč totiž brát ohled...Celý článek »