Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – Dům ve Fortenské ulici s nájemníky, kteří si dosud „užívali“ bydlení v městských bytech, bude znovu na prodej, jak jsme již před časem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Společnost, která loni vyhrála výběrové řízení, protože nabídla za dům ve Fortenské ulici číslo 44 nejvyšší cenu, s městem ve stanoveném...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 15 hodin
Chrudim – Rada města Chrudim se zabývala podnětem občanů, kteří opakovaně během posledních skoro deseti let žádali o byt v Chrudimi, ale pokaždé...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim – Soukromé, nebo socialistické vlastnictví? To, co někteří brali jen jako nepovedený vtip, se stává skutečností. O nepochopitelnosti kroku,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – Dochází po několika letech na látání děr v rozpočtu dlouho avizovaným prodejem? Rada města v pondělí doporučila ke schválení...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudim – Někomu město nájemné odpustí, jinému ho nejen neodpustí, ale dokonce zvedne. Divadelní spolek Jana Nepomuka Štěpánka tak za využívání...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim – Podpořit živnostníky bojující v tomto roce už podruhé o existenci lze nejrůznějším způsobem. Město se snaží třeba vytvářet seznamy hospod,...Celý článek »
vydáno před 8 let 5 dnů
Chrudim - Pravidelné setkávání představenstva společnosti Nemocnice Pardubického kraje a prvního náměstka hejtmana pro zdravotnictví Romana...Celý článek »
vydáno před 10 let 30 týdnů
Chrudim - Městská rada se rozhodla přidělovat byty lidem, kteří se ocitli na úplném společenské dně. Využívat by je měli především mladí lidé...Celý článek »
vydáno před 11 let 22 týdny
Pardubice - Město od příštího roku změní pravidla pro přidělování městských bytů. Část jich totiž bude sloužit jako byty sociální...Celý článek »