Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim – Další reportáž, tentokrát z prostředí chrudimského letiště, se u příležitosti úvodního informačního setkání zájemců o získání pilotní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 47 týdnů
Chrudim – Dětem ve výchovně léčebném oddělení (VLO) v Přestavlkách pomáhají kamioňáci a sbírku organizují i učitelky ze vzdáleného Jindřichova v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 42 týdny
Chrudim – Vybudování cyklostezky směrem k rekreačním lesům se v současné době, kdy tyto porosty srdnatě likviduje kůrovec a zatíná tím pořádnou...Celý článek »
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim – Jako pořádný „průšvih“ skončila klukovina, jíž se minulých dnech dopustil neznámý výtečník. Laserová ukazovátka a další přístroje na bázi...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – Součástí vzpomínek na vojáky, je už roky oblíbený pochodu „Memoriál Československých parašutistů“. Přihlášky do něj však bylo možno podávat...Celý článek »
vydáno před 7 let 27 týdnů
Chrudim - Občanské sdružení Altus ve spolupráci s Rozvoz Chrudim pořádá v sobotu 8. října od 13 hodin již 6. ročník Drakiády. Akce proběhne...Celý článek »
vydáno před 8 let 32 týdny
Chrudim - Charitativní běh, jehož první oficiální část zorganizovali v sobotu 29. srpna chrudimští výsadkáři, skončil nebývalým úspěchem. Vojákům se...Celý článek »
vydáno před 8 let 44 týdny
Chrudim - V sobotu 13. června od 13. 30 hodin se koná v Aeroklubu Chrudim na letišti zábavné odpoledne pro děti, jejich rodiče, prarodiče a...Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Chrudim - Nad městem se o víkendu naposledy objevily stroje legendární chrudimské akrobatické čtyřky Sky box, která v Chrudimi fungovala nepřetržitě...Celý článek »
vydáno před 9 let 33 týdny
Chrudim - Konec prázdnin je tady. Prvňáčci se těší na svůj první školní den, protože ještě netuší, co všechno je v budově, na kterou celý život...Celý článek »