Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 42 týdny
Miřetice - Problematika rekonstrukcí silnic nižších tříd hrála hlavní roli při jednání hejtmana Martina Netolického (ČSSD) se zástupci obce...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 6 dnů
Chrudim – O tom, jak to může dopadnout, když vezme člověk motivační hesla až moc doslova a úplně jim propadne, je nová komedie, kterou od začátku...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 3 dny
Chrudimsko – Uplynulo již 81 let od vypálení obce Ležáky. Ředitel Památníku Lidice Eduard Stehlík při té příležitosti udělil vyznamenání i starostovi...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudimsko – Už uběhl více než rok od chvíle, kdy jsme naše čtenáře informovali o chystaném natáčení historického filmu Ležáky. Jak to vypadá s...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Miřetice-Švihov – Když v předvečer varovaly meteorologové i hasiči, že to bude pěkně klouzat, nikdo nečekal, co se stane o pár hodin později na cestě...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Pardubický kraj – Produkce Actressfilm jednala se zástupci Pardubického kraje o možném natáčení připravovaného filmu od režiséra Jana Hřebejka a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Oslavy mezinárodního dne architektury jsou tady. Jedenáctý ročník festivalu Film a architektura s podtitulem Body zlomů zavítá ve dnech 29...Celý článek »
vydáno před 1 rok 40 týdnů
Ležáky – V pátek 24. června od 10 hodin proběhne v areálu Památníku Ležáky vzpomínkový program. Připraven je cyklus vyprávění...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Pardubice – Včera se prostřednictvím platformy Donio podařilo vybrat zbývající peníze do stotisícové cílové částky na dokončení dokumentu o Václavu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Chrudim – Peníze ušetřené na odboru školství, kultury a sportu zaplatí město firmě z Kolína za animovaný film a promítat se bude prý jako...Celý článek »