Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudim – Sobotní dernisáž výstavy v Galerii Art Chrudim potěší kromě koncertu milovníky umění i prodejem nové knihy, kterou přichystali...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Nahlédněte pod pokličku umělecké tvorby a zadumejte se nad obrazy. V chrudimské Galerii Art přichystali na jaro dvě nové výstavy. Jedna z...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Chrudim – Všechno bylo jinak. Hned na úvod vernisáže měl galerista Luboš Jelínek pro návštěvníky Galerie ART Chrudim dvě zprávy. Dobrou a špatnou....Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Koncert na sobotní dernisáži s křestem nové knihy byl jedinečný hned z několika důvodů. Odehrálo se tu několik výjimečných momentů. Jeden z diváků...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim – Veřejný prostor si musíme zvelebit především sami. Majitel Galerie Art svým iniciativním počinem předčil i veřejnou soutěž. O...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Jako vždy bylo přichystáno dobré jídlo a pití a nechyběly ani umělecké katalogy k podpisu. Po deseti letech v Galerii ART Chrudim znovu...Celý článek »
vydáno před 11 let 36 týdnů
Chrudim - Sobotní odpoledne 25. srpna bude od 15 hodin věnováno zahájení výstavy Petra Nikla. Petr se Nikl narodil v roce 1960 ve Zlíně....Celý článek »
vydáno před 16 hodin 1 min
Chrudim – V Galerii Art na Resselově náměstí v Chrudimi máte ideální příležitost zhlédnout osvěžující výstavu Jiřího Slívy, která je...Celý článek »
vydáno před 6 dnů 22 hodiny
Chrudim – V Galerii Art na Resselově náměstí v Chrudimi máte od soboty 27. dubna jedinečnou možnost k návštěvě výstavy sochaře Michala...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 1 den
Chrudim – V sobotu 23. března v 15 hodin budou v Galerii Art na Resselově náměstí otevřeny hned dvě výstavy.  V ...Celý článek »