Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 13 hodin 35 min
Chrudim – Díky postřehu všímavého čtenáře jsme pro vás zjišťovali, jakým způsobem vlastně funguje spolupráce Městské policie Chrudim a Policie ČR,...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 9 hodin
Chrudim – V březnu posílí řady Městské policie Chrudim dva noví strážníci. Do služby se vrátí jeden bývalý kolega a řady městské policie rozšíří i...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 10 hodin
Chrudim – Rada města Chrudim bude v pondělí vyhodnocovat podlimitní veřejnou zakázku na stavební úpravy v Hradební ulici 47, kam se už za pět mesíců...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 10 hodin
Chrudim – Až do druhého února mohou zájemci o místo u Městské policie Chrudim zasílat svoje přihlášky na městskou podatelnu, a to pouze...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 19 hodin
Chrudim – Městská policie by se měla přestěhovat z budovy staré radnice dále od náměstí, do budovy nově patřící městu Chrudim. Celý článek »
vydáno před 1 týden 11 hodin
Chrudim – Prvního května se bude stavět tradičně na Resselově náměstí májka. Na místo by ji měli dovézt a vztyčit ve spolupráci s Technickými...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Kácení máje je tradiční zvyk spojený s koncem května. V Chrudimi se ale čeká, až májka zakoření? Náměstí Josefa Ressela každoročně „zdobí"...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Heřmanův Městec – Společnost Machi, s. r. o. z Rosic porušila zákon o odpadech a inspektoři České inspekce životního prostředí (ČIŽP)...Celý článek »
vydáno před 5 let 13 týdnů
Chrudim – Městská policie je důležitá instituce, kterou si však mnohdy lidé pletou s institucemi jinými. Tu vztahovým poradcem, koučem, jak je dnes...Celý článek »
vydáno před 5 let 14 týdnů
Chrudim – Strážníci městské policie se jen těžko zavděčí všem obyvatelům města. Někdo je vidí na stále stejných místech, jinému přijde, že do krizové...Celý článek »