Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Chrudim − Trochu to působí dojmem, že se Chrudim postupně pomalu ale jistě propadá. Po pilíři v Široké ulici nebo propadu v parčíku Na Bídě...Celý článek »
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Chrudim – ⁠Když se v neděli propadla zemina nad částí sklepa bývalého Strassova domu, některým to možná připomnělo nešťastnou událost, která se...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 12 hodin
Pardubice/Hradec Králové – Nepříjemné kolony se tvoří už druhý den v Pardubicích směrem na Hradec Králové. Silnici mezi mimoúrovňovými křižovatkami u...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 2 dny
Chrudim – Letos konečně přijde řada i na prosakující kašnu okolo morového sloupu na Resselově náměstí. Potvrdil to už i starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 8 hodin
Chrudim – Péče o památky a udržování historického jádra Chrudimi spočívá především v citlivosti k detailu. Jak vlastně dopadla oprava zdi nad...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 3 dny
Chrudim – Starosta Fratišek Pilný (ANO 2011) se podělil o výsledek rozhodnutí prvoinstančního okresního soudu v Chrudimi. Kvůli možnému odvolání bude...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 12 hodin
Chrudim – Potrhané pytle písku momentálně zabraňují dalšímu zhroucení nábřežní zdi do řeky Chrudimky, což by mělo za následek propadnutí chodníku a...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Říká se, že tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Podobné to je i s řešením opravy zdí podél Chrudimky, kudy jezdí...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 6 dnů
Chrudim – Uzavřena kvůli opravám byla už tolikrát, že si někteří dělají srandu z toho, kdy se konečně opraví pořádně. Ani tentokrát to zdá se nebylo...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Radní vyhodnotili hned tři veřejné zakázky, do kterých se přihlásilo ve dvou případech osm firem a v jednom případě dokonce dvanáct....Celý článek »