Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Pardubice – Dalším miminkem, kterému pomohl pardubický babybox, je „dívka v modrém“. Od roku 2008 už bylo takto zachráněno sedm dětí, poprvé se...Celý článek »
vydáno před 6 let 17 týdnů
Pardubice/Chrudim - V těchto městech se na území Pardubického kraje v současné době nachází babyboxy. S jejich zakladatelem Ludvíkem...Celý článek »
vydáno před 7 let 20 týdnů
Pardubice – V Pardubické nemocnici je nově umístěn babybox druhé generace. Speciální schránka, do níž mohou ženy v těžké životní...Celý článek »
vydáno před 7 let 28 týdnů
Pardubice - Domov pro seniory U Kostelíčka v Pardubicích se dočká nové kuchyně a jídelny. Pardubičtí radní na svém zasedání schválili zadání veřejné...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Dřenice - Pardubický kraj požádal nyní státní zastupitelství, aby prověřilo činnost zdejšího soukromého zařízení pro seniory. Musel totiž narychlo...Celý článek »
vydáno před 9 let 19 týdnů
Chrudim - Společnost Senior Chrudim, jejímž jednatelem je podnikatel Milan Jiruška, je momentálně pod drobnohledem policie. Ta začala vyšetřovat...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Chrudim - Odbor hospodářské kriminality krajského ředitelství republikové policie začal v souvislosti s fungováním Domova pro seniory v areálu...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Přijela se mě včera zeptat televize Prima, co bych řekl tomu, kdyby se rozestavěný hotel Bohemia nebo Jiruškův Domov pro seniory proměnily v ubytovny...Celý článek »
vydáno před 9 let 47 týdnů
Chrudim - Věřitelé se začínají na Domov pro seniory v bývalém pivovaru slétat jak supi na svoji kořist. Poslední hřebík do rakve, zdá se, zasadila...Celý článek »
vydáno před 10 let 3 týdny
Chrudim - Prozatím poslední zasedání sociální a zdravotní komise, která je poradním orgánem městské rady, bylo plné vzrušení a diskusí. Členové...Celý článek »