Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 týdny 1 den
Chrudim – Letos konečně přijde řada i na prosakující kašnu okolo morového sloupu na Resselově náměstí. Potvrdil to už i starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 1 týden 28 min
Chrudim – Léto pomalu končí a další turistická sezóna s vyschlou kašnou na Resselově náměstí v Chrudimi je za námi. Morový sloup se restauroval...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 6 dnů
Chrudim – Socha svaté Kateřiny, dlící pomalu už druhé léto nad vyschlou kašnou Sloupu Proměnění Páně na Resselově náměstí jakoby si tiše prozpěvovala...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – Akcí tohoto týdne se prozatím stalo odtažení jednoho autovraku. Starosta František Pilný (ANO 2011) si k tomu zavolal i kameramana. Ten tak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Voda v kašně na náměstí letos nikoho neosvěží, místo ní nainstalovalo město ke kašně alespoň mlžítka. Oprava zdevastovaných van se kvůli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudim – Podle ředitele Technických služeb Chrudim je současné řešení odpadkových košů vyhovující pro všechny. Ospalé Resselovo náměstí...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – Místo u kašny, které je obehnané už skoro dva měsíce zábradlím, bude do dvou týdnů opraveno. Ve vzniklé šachtě našli pracovníci na první...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 hodina
Chrudim – Do pověření starosty Františka Pilného (ANO 2011) spadá mimo jiné také chrudimský odbor kultury. Zeptali jsme se ho proto, jestli sám...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 22 hodiny
Chrudim – Například ani před masopustem se ředitelé Technických služeb Chrudim a Chrudimské besedy nedomluvili, aby byl zaneřáděný chodník od ptačího...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 6 dnů
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »