Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 27 týdnů 2 dny
Slatiňany/Škrovád – Nepropásněte možná poslední příležitost vytvořit si pod dohledem zkušených lektorů své vlastní sochařské dílo v malebném...Celý článek »
vydáno před 6 let 29 týdnů
Hradec Králové/Škrovád - Výstavu obrazů malíře Jaroslava Korečka v Centru celoživotního vzdělávání v Hradci Králové zahájí ve středu 4....Celý článek »
vydáno před 6 let 34 týdny
Pardubice - Ve čtvrtek 31. srpna v 18 hodin se v Café baru hotelu Labe uskuteční vernisáž výstavy obrazů Jaroslava Korečka. V úvodním...Celý článek »
vydáno před 10 let 24 týdny
Chrudim/Škrovád - Malíř Jaroslav Koreček je doslova nevyčerpatelnou studnicí vědomostí, zkušeností a neskutečných příběhů. Jako lodní kapitán zažil...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 2 dny
Chrudim – Muzeum je vzdělávací institucí. V případě Muzea barokních soch by to nemělo být jinak. Veřejnost očekává, že se dozví odborné a ověřené...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 2 dny
Chrudim – V galeriích není zvykem dělat začínajícímu umělci hned katalog. „My jsme to v tomto případě udělali. Byla to intuice,“ vysvětlil Luboš...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 6 dnů
Chrudim – Jak nadšeně poznamenal majitel Galerie ART Luboš Jelínek, právě dnes proběhl na zkoušku historicky první živý přenos mezi galerií a...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 9 hodin
Chrudim – Léto pomalu končí a další turistická sezóna s vyschlou kašnou na Resselově náměstí v Chrudimi je za námi. Morový sloup se restauroval...Celý článek »
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – Všechno bylo jinak. Hned na úvod vernisáže měl galerista Luboš Jelínek pro návštěvníky Galerie ART Chrudim dvě zprávy. Dobrou a špatnou....Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Slatiňany/Škrovád – V životě optimisty Tomáše Velendorfa prý hraje velkou roli náhoda. Stejně tomu bylo i v případě realizace Baru Kůlna ve Škrovádě...Celý článek »