Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Dům ve Fortenské ulici s nájemníky, kteří si dosud „užívali“ bydlení v městských bytech, bude znovu na prodej, jak jsme již před časem...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Nehospodárný a neopodstatněný je podle místostarosty Petra Lichtenberga (Svobodní) doplněk k prodeji městských bytových domů,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim – Soukromé, nebo socialistické vlastnictví? To, co někteří brali jen jako nepovedený vtip, se stává skutečností. O nepochopitelnosti kroku,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Dochází po několika letech na látání děr v rozpočtu dlouho avizovaným prodejem? Rada města v pondělí doporučila ke schválení...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Někomu město nájemné odpustí, jinému ho nejen neodpustí, ale dokonce zvedne. Divadelní spolek Jana Nepomuka Štěpánka tak za využívání...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Podpořit živnostníky bojující v tomto roce už podruhé o existenci lze nejrůznějším způsobem. Město se snaží třeba vytvářet seznamy hospod,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Chrudim – O tom, že zdejší politická reprezentace usilovně řeší problematiku takzvaného „sociálního bydlení“, jež některé skupiny obyvatelstva...Celý článek »
vydáno před 5 let 28 týdnů
Chrudim – Nemovitosti patřící městu jsou mnohdy v nevyhovujícím stavu. Občas se sice podaří pěkná rekonstrukce – ukázkovým příkladem je třeba dům...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Chrudim – Spory o odpověď na otázku, co dělat s domy ve vlastnictví města, nejspíše nikdy neskončí. Někteří místní politici by je rádi opravili a...Celý článek »
vydáno před 6 let 19 týdnů
Chrudim – Blíží se konec roku a městský rozpočet bobtná. Radnice tvrdí, že velkou část z narůstajících finančních prostředků tvoří dotace a dochází...Celý článek »