Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – Město Chrudim shání s nástupem od ledna 2025 kronikáře nebo kronikářku. Práce je to na jednu stranu zajímavá, není ale pro každého a...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 6 dnů
Chrudim - Na včerejší koaliční schůzce se řešilo, co bude dál s Hotelem Bohemia. Co je nového? Už se připravuje materiál do další Rady města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudim – Uběhl celý rok od chvíle, kdy starosta František Pilný (ANO 2011) poprvé promluvil o tom, že se řeší smlouvy kvůli parkovišti před hotelem...Celý článek »
vydáno před 5 let 7 týdnů
Chrudim – Nedokončená diskutabilní rekonstrukce, absentující podzemní parkoviště, dlouhotrvající spory. Kauzu Hotelu Bohemia zná asi každý obyvatel...Celý článek »
vydáno před 5 let 13 týdnů
Chrudim - „Odšpuntovat“ zakonzervovanou rekonstrukci Hotelu Bohemia se stále nedaří. Šest let už musí obyvatelé města i jeho návštěvníci hledět na...Celý článek »
vydáno před 6 let 7 týdnů
Chrudim – Městské zastupitelstvo se má sejít v pondělí 19. března a na svém programu má celou řadu zajímavých bodů. Jedním z posledních je i návrh na...Celý článek »
vydáno před 6 let 45 týdnů
Chrudim – Od samého počátku diskutované rekonstrukce Hotelu Bohemia se firma Homa holding, která hotel vlastní, pokoušela vyvázat z deklarované a...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Chrudim – Poslední dění v kauze nedostavěného podzemního parkoviště před Hotelem Bohemia, dává jisté naděje. Městským zastupitelům se teď na stůl...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – Chrudimská mikve, tedy židovská rituální lázeň se stává celorepublikově proslulou. Informace o mikvi a její unikátní konstrukci v minulých...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Situaci okolo hotelu Bohemia, který se mění už deset let před očima na brownfield, včera posunuli o krok dál zastupitelé města Chrudim...Celý článek »