Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 týdnů 5 dnů
Chrudim – V minulých dnech se na některých místech po Chrudimi objevily nové odpadkové koše. Pokud se prý nebudou líbit, nebo se ukáže, že už nejsou...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 1 den
Chrudim – Na strategických pozemcích od Správy železnic, o které město Chrudim aktuálně projevilo zájem, by mohlo vzniknout WC, parkoviště, dobíjecí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Po mnoha stížnostech na kulturu cestování na chrudimském nádraží kvůli hlučným a vulgárním občanům bez domova se do věci vložilo i město...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 týdny
Heřmanův Městec – Nový dopravní terminál podle architektonické studie z roku 2016 ještě není dostavěn a už je pod palbou kritiky lidí...Celý článek »
vydáno před 2 roky 34 týdny
Chrudim – Když se na pondělním jednání zastupitelstva probíraly body týkající se na jedné straně směny nemovitostí v Sobětuchách za pozemky v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) se prý pěkně zapotil kvůli převodu pozemků pod chrudimským dopravním terminálem. Nabytí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 26 týdnů
Chrudim – Od 17. února do 30. dubna bude probíhat další část výstavby terminálu veřejné dopravy. V této etapě proběhne rekonstrukce přednádraží, tedy...Celý článek »
vydáno před 4 roky 42 týdny
Chrudim - Počátkem října vypukla dlouho očekávaná stavba terminálu veřejné dopravy v Chrudimi. Ulice Čs. armády se v prostoru přednádraží...Celý článek »
vydáno před 4 roky 46 týdnů
Chrudim - S počátkem října započne významná a dlouho očekávaná stavba terminálu veřejné dopravy v Chrudimi, 1. října dojde k oficiálnímu předání...Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Chrudim – Projekt připravované revitalizace přednádraží, takzvaný „terminál veřejné dopravy“ má prý do ideálu daleko. Po dokončení stavby dokonce...Celý článek »