Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 39 týdnů 3 dny
Chrudim – Město se chlubí nově opravenou čekárnou, na problémy, které se brzy ukázaly, ale upozorňují místní občané. Pozorný čtenář si povšimne...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 1 den
Chrudim – Autobusová čekárna v Pardubické ulici už se může pochlubit novým vzhledem. Pomyslné ocenění Stavba roku sice nejspíš jako zastávka v...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 2 dny
Pardubice – Tiskové oddělení Správy železnic dnes uveřejnilo zprávu, že Centrální komise Ministerstva dopravy ČR schválila realizaci nové zastávky...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim –  Minulý rok se oprava zdržela kvůli neúspěšnému výběrovému řízení, letos je tomu jinak. Právě dnes na odboru investic...Celý článek »
vydáno před 1 rok 40 týdnů
Chrudimsko/Orel – Zastávka U Stadionu se prověřuje. Realizaci v Orli brzdí finance. V letošním roce měla začít Správa železnic stavět a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Chrudim – Stávající ceník je platný už deset let a kumulovaná inflace 22,6 procent, klesající tržby za úbytek cestujících a zvyšování cen za...Celý článek »
vydáno před 3 roky 23 týdny
Pardubice – Když jsou zavřené hospody, našli mnozí lidé povyražení v účastnění se alespoň nejrůznějších diskusí na internetu. Hitem včerejšího dne...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – Městská hromadná doprava v celé řadě obcí představuje pouze černou díru na peníze. Jen samotné druhé největší město Pardubického kraje ji...Celý článek »
vydáno před 6 let 29 týdnů
Chrudim – K nejaktivnějším komisím rady města patří bezpochyby ta, která se zabývá dopravou. Poslední jednání „komisařů“ proběhlo koncem měsíce září...Celý článek »
vydáno před 10 let 27 týdnů
Chrudim - Pro mnohé obyvatele Pumberek zůstává záhadou, proč se musely přesunout sběrné suroviny, které roky sídlily v zatáčce za mostem v ...Celý článek »