Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 2 dny
Může parkovací dům vypadat hezky? Dá se pracovat na odstranění vizuálního smogu? A co se z hlediska architektury v Chrudimi povedlo? Poslechněte...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Městský architekt Marek Janatka po 12 letech ve službách města Chrudim skončil a městská rada rozhodla o přípravě nového výběrového řízení. Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Po roce přijel do Chrudimi opět Andrej Babiš (ANO 2011) se svým týmem. Tentokrát i spolu s ministrem Karlem Havlíčkem, a protože se Pardubicím...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Skuteč – Ovlivňují Chrudimáci veřejný prostor ve Skutči? Vylidňují centra měst a jejich jediným smyslem je, přimět lidi k nakupování. Řeč je o...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim - Milion chvilek pro demokracii je po Sametové revoluci nepochybně nejhlasitější občanskou iniciativou, která vznikla. Jedná se o vymezení...Celý článek »
vydáno před 5 let 18 týdnů
Chrudim – Demonstrace, která v minulém týdnu zcela zaplnila Václavské náměstí a přitáhla zhruba 120 tisíc lidí, nemá v „polistopadových“ dějinách...Celý článek »
vydáno před 11 let 35 týdnů
Pardubice - Už třetí tématickou diskuzi připravuje odbor hlavního architekta pardubického magistrátu. Tentokrát se v Divadle 29 bude hovořit...Celý článek »
vydáno před 11 let 50 týdnů
Pardubice - Ve čtvrtek 1. listopadu se mohou všichni zájemci dozvědět, co prozradily pocitové mapy, kterými městští architekti ...Celý článek »