Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Chrudim – Chrudimská městská policie seznamuje v rámci osvěty už i malé děti navštěvující 1. a 2. třídu, co mají dělat při nálezu injekční stříkačky...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Chrudim – Jak již Chrudimské noviny informovaly, někteří chovatelé drobného zvířectva na území města svou bezohledností omezují své sousedy....Celý článek »
vydáno před 7 let 6 týdnů
Chrudim – Na zákazy kouření lze mít nejrůznější názory. Podle některých jde o zbytečnou šikanu kuřáků, kteří si pokojně užívají blahodárných účinků...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 11 hodin
Pardubice – Rekonstrukce nejkvalitnějšího funkcionalistického nádraží s hotelem z období poválečného Československa z roku 1958 pokračuje. ...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 1 den
Chrudim – Kriminalisté zahájili trestní stíhání pro spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ukončené ve stádiu pokusu. Za dosud nevyjasněných...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 5 dnů
Chrudim – V březnu posílí řady Městské policie Chrudim dva noví strážníci. Do služby se vrátí jeden bývalý kolega a řady městské policie rozšíří i...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 6 dnů
Chrudim – Do výběrového řízení na pozici strážníka Městské policie Chrudim se přihlásili tři odvážlivci. V pondělí je čekají první zkoušky ve formě...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 1 den
Chrudim – Na strategických pozemcích od Správy železnic, o které město Chrudim aktuálně projevilo zájem, by mohlo vzniknout WC, parkoviště, dobíjecí...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 3 dny
Chrudim – Časy se bohužel mění a s klimatickou změnou je potřeba péči o zeleň ve městech přizpůsobit. Některé stromy ale usychají i vinou špatně...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Po mnoha stížnostech na kulturu cestování na chrudimském nádraží kvůli hlučným a vulgárním občanům bez domova se do věci vložilo i město...Celý článek »