Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 týdny 3 dny
Chrudim – Už zbývá odklidit jen poslední zbytky z demolice starého mostu ze 70. let a stavba nového může začít. Budoucí most přes řeku Chrudimku by...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 3 min
Chrudim – Tento týden měla být uzavřena lávka přes Chrudimku, která vede k základní škole mezi nábřežím Karla Čapka a Husovou ulicí. Jenže vlivem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Chrudim – Jak dnes potvrdil uvolněný radní za Piráty Aleš Nunvář, kvůli udržení bezpečnosti bude muset nejspíš každý kámen ze zdi a schodů ven, aby...Celý článek »
vydáno před 4 roky 26 týdnů
Chrudim – Mohlo by se to zdát jako zbytečná akce za statisíce korun. Zatímco schodiště na budově Muzea, které směřuje do náměstíčka, jež zakončuje...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim – Předloni byla dokončena rekonstrukce fasády a ozdobných prvků Muzea, která „hledí“ do Široké ulice. Mnohým Chrudimákům se sice příliš...Celý článek »
vydáno před 5 let 28 týdnů
Chrudim – Velkou pozornost vzbudila informace o uzavírce lávky přes řeku Chrudimku na Jungmannově nábřeží. Oblíbenou zkratku musela vyřadit z provozu...Celý článek »
vydáno před 5 let 36 týdnů
Chrudim – Pravidelná údržba, ať už památek, nebo objektů běžné občanské vybavenosti, není něčím, čím by se radnice mohla chlubit. Raději jednou za...Celý článek »
vydáno před 7 let 2 dny
Chrudim – Na základě článku v Chrudimských novinách, jenž informoval o stavbě schodiště pod Myší dírou, podala místní pobočka Strany svobodných...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 týdny
Nedávno jsme s kamarádem probírali, jak si často nevšímáme drobných věcí kolem sebe. Žijeme ve stále větším chvatu. Téměř všichni se vymlouvají na...Celý článek »
vydáno před 10 let 40 týdnů
Chrudim - Čtenářský tip, který přišel do redakce Chrudimských novin, se tentokrát týká domu pod Pardubickou fortnou. Nový majitel se zde totiž...Celý článek »