Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 38 týdnů 15 hodin
Chrudim – Strážníci městské policie budou mít v dohledné době o další zábavu postaráno. Po pár stížnostech na parkování se prý odbor dopravy rozhodl...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 5 dnů
Chrudim – Malý zájem o participativní rozpočet si starosta František Pilný (ANO 2011) vysvětluje nízkou motivací občanů a malou propagací akce. Město...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim – Za čtyři roky se situace s parkováním ve městě nevyřešila. Zatím nestojí ani jeden parkovací dům. Místo jejich výstavby se přehazuje...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim – Některá místní periodika přinesla informaci o připravované výstavbě parkovišť ve městě. Nemělo by jít jen o běžná, venkovní stání, ale...Celý článek »
vydáno před 5 let 15 týdnů
Chrudim – Desatero problémů města mnozí považují pouze za zmanipulovanou anketu, která má naivní občany nasměřovat k tématům, jež je vlastně vůbec...Celý článek »
vydáno před 7 let 20 týdnů
Chrudim – Lokální mediální scénou v minulých dnech prolétla informace, kterou jako první přinesl Český rozhlas Pardubice. Městský architekt Marek...Celý článek »
vydáno před 7 let 34 týdny
Chrudim – O parkování ve městě byly popsány již stohy papíru, vedeny nekonečné diskuse. Veřejnost jak odborná, tak laická se dělí na dva tábory....Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 17 hodin
Chrudim – Město bojuje s nedostatečnou kapacitou svých parkovišť. Od dubna se zvýší poplatky za parkování na městských komunikacích. V centru města...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 4 dny
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 1 den
Pardubice – Moderní budovu urgentního příjmu převzal Pardubický kraj do užívání na konci roku. Veřejnosti se otevře v dubnu. Jak to bude s parkováním...Celý článek »