Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 3 dny
Kresba Jaroslava Korečka Když procházíte kolem Šapitó za divadlem, připadá vám, že se připravuje nějaká kapela. Na pódiu je připravena kytara ve...Celý článek »
vydáno před 1 týden 5 dnů
V pondělí 1. července vystupovaly ve Spolkovém domě soubory LD Maminy z Jaroměře a Poklad z Hlinska. Koordinátor od pořadatelů se všem snažil...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
První festivalový den na Loutkářské Chrudimi. V blížícím se večeru vystoupil v Pippichově divadle soubor La putyka.  Vzpomínám, jak v době...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 4 dny
Chrudim – 73. ročník festivalu amatérského loutkářství se bude konat od 28. června do 4. července. Na návštěvníky čekají loutková představení,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 2 týdny
Chrudim – V pátek 1. července můžete během dne zhlédnout několik loutkových představení a v 19 hodin se připojit k loutkářskému...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Koncert na sobotní dernisáži s křestem nové knihy byl jedinečný hned z několika důvodů. Odehrálo se tu několik výjimečných momentů. Jeden z diváků...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Chrudim – Sobotní dernisáž výstavy v Galerii Art Chrudim potěší kromě koncertu milovníky umění i prodejem nové knihy, kterou přichystali...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Chrudim – Rádi byste si rozšířili obzory, nebo dokonce máte rádi progresivní nekomerční hudbu? U příležitosti dernisáže výstavy v Galerii ART Chrudim...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Jako vždy bylo přichystáno dobré jídlo a pití a nechyběly ani umělecké katalogy k podpisu. Po deseti letech v Galerii ART Chrudim znovu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Chrudim – Připravte se na Loutkářský průvod s Divadlem Kvelb, který se vydá ve čtvrtek 1. července v 19 hodin od Chrudimské besedy (Regionální...Celý článek »