Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 20 týdnů 6 dnů
Chrudim – Dlouhá zimní příprava je definitivně za chrudimským týmem, hráči, realizační tým a fanoušci odpočítávají poslední desítky hodin do ostrého...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Do výkopu prvního mistrovského utkání kalendářního roku 2023 zbývají už jen desítky hodin a my jsme se na celou přípravou a blížící se...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudim – Cíl v podobě záchrany splnil do puntíku, práce je hotová. Pro trenéra Radka Kronďáka ale ani náhodou. Úspěšné jaro je nyní zapomenuto a on...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – Jen několik dní po oficiálním konci trenéra Jaroslava Veselého zná klub MFK Chrudim jméno člověka, který tým povede vstříc udržení FORTUNA...Celý článek »
vydáno před 15 hodin 12 min
Chrudim - Fotbalisté Chrudimi zvítězili v úvodním kole Chance Národní Ligy doma nad olomouckou rezervou 3:0. Výsledek orámoval dvěma góly David...Celý článek »
vydáno před 6 dnů 1 min
Chrudim - Před startem nové sezony testovali trenéři v přípravném období řadu fotbalistů, ze kterých nakonec vykrystalizovalo následujících šest...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 6 dnů
Chrudim - Chrudimští fotbalisté se v úterý 18.6.2024 vrhli do další přípravy před novou sezonou FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Poprvé si hráči vyzkoušeli...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 2 dny
Chrudim - Na chrudimské lavičce skončil v průběhu týdne dosavadní hlavní trenér Radek Kronďák, vedení MFK Chrudim dokázalo rychle zareagovat a tři...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 3 dny
Brno - Fotbalisté Chrudimi zvítězili v 30. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY na hřišti Líšně 2:1. Všechny góly padly po přestávce. Nejprve se trefili...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 2 dny
Chrudim - Fotbalisté Chrudimi podlehli v 29. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY po obratu rezervě olomoucké Sigmy 1:3. Skóre otevřel v 10. minutě domácí Jan...Celý článek »