Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 11 hodin
Chrudim - Správa železnic už podepsala rámcovou dohodu s akciovou společnosti Chládek a Tintěra, Pardubice, podle které by se měly úpravy v...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 1 den
Chrudim – Správa železnic se už dlouho chystá na opravu osobního nádraží ve stanici Chrudim – město, kudy vede trať 016 z Chrudimi do Holic. Zbourání...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubice – Nádraží začnou rekonstruovat příští rok tři firmy a na projektu budou pracovat už od listopadu 2020. Zakázku na první etapu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Pardubice – Dnes se u starého pardubického nádraží potkali ministr dopravy Karel Havlíček i generální ředitel Správy železnic Jiří Svoboda, aby...Celý článek »
vydáno před 6 dnů 7 hodin
Chrudim – Někdo chce koupit nádražní budovu v železniční stanici Chrudim – město pro sebe a Správa železnic je svolná k prodeji. Celý článek »
vydáno před 3 týdny 6 dnů
Chrudim – Konečně je to tady a Česká pošta oficiálně vyhlašuje výběrové řízení formou elektronické aukce na prodej bývalé pobočky pošty na sídlišti U...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 1 den
Pardubice – Rekonstrukce nejkvalitnějšího funkcionalistického nádraží s hotelem z období poválečného Československa z roku 1958 pokračuje. ...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 1 den
Chrudim – Město Chrudim před čtrnácti dny v tichosti zveřejnilo na úřední desce záměr prodeje pozemku v Topoli, o který byl v minulosti velký zájem,...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 2 dny
Chrudim – Podle vrchního strážníka Lukáše Dvořáka se situace týkající se zejména bezdomovců žebrajících u supermarketu v Poděbradově ulici...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 2 dny
Chrudim – Kriminalisté zahájili trestní stíhání pro spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ukončené ve stádiu pokusu. Za dosud nevyjasněných...Celý článek »