Chrudimské noviny Narodilo se nové Desatero problémů města

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Narodilo se nové Desatero problémů města

Chrudim – Ve středu 22. února se opět v Muzeu sešli všichni ti, kdo měli čas a chuť řešit Desatero problémů města. Není žádným překvapením, že nově schválené „problémy“ města příliš neodrážejí skutečné potíže, s nimiž se jeho obyvatelé denně potýkají.

Přesto si organizátoři pochvalovali účast a hned na úvod přítomným sdělili, proč se městu nepodařilo nic z loňského desatera prosadit a uskutečnit. Po několika hodinách rokování a vhodného směřování, narodilo se nové Desatero problémů města. Co tedy obsahuje?

Na prvním místě se nachází požadavek urychlit rekonstrukce škol. A to jak budov, tak zahrad a hřišt. Obrovitá investiční akce, na níž s největší pravděpodobností nebudou peníze. Druhé místo „okupuje“ stále přítomná snaha o vybudování nového skate-parku. Třetici uzavírá restart letního kina.

Kompletní přehled nového desatera obsahuje obrázek výše.  

Jakub Valenta

Reklama

Obrázek uživatele Jana Novotná
#5470 Jana Novotná 24. Únor 2017 - 10:57
Ono se jim opravdu nic nezdařilo realizovat?
Obrázek uživatele karel1
#5471 karel1 24. Únor 2017 - 13:53
Já si pořád myslím,že největším problémem Chrudimi jsou její páni radní.
Obrázek uživatele Ezod
#5477 Ezod 25. Únor 2017 - 1:48
karel1: Já si pořád myslím,že největším problémem Chrudimi jsou její páni radní.
A to nejste sám. Já si navíc myslím, že většina obyvatel Chrudimi si volební lístky nakopírovala na několik desetiletí dopředu jinak mě nenapadá co pro ně pan Řezníček a jehom parta za posledních 10 let dobrého udělala, že je stále volí.
Obrázek uživatele Bleeer
#5479 Bleeer 25. Únor 2017 - 14:50
Jana Novotná: Ono se jim opravdu nic nezdařilo realizovat?
Dřou na tom od rána do večera, dokonce i prezentaci v PowerPointu si na to vyrobili: http://www.chrudim.eu/cs/download/zdrave-mesto/desatero_-problemu_chrudimi_2016_vp.pptx
Obrázek uživatele plátno
#5507 plátno 2. Březen 2017 - 9:53
Za sebe bych navrhoval na každém rohu odpadkový koš, protože naši spoluobčané jsou prasátka. Myslím, že žádní radní nejsou schopní vyhovět všem požadavkům všech lidí ve městě. Já jsem s chodem města spokojen, neboť jsem realista.