Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 let 14 týdnů
Chrudim - Radnice se chystá zadat veřejnou zakázku za více než 171 milionů korun na odklizení ekologického odpadu a kontaminované zeminy v areálu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Radní schválili zahájení výběrového řízení a současně i zadávací dokumentaci zakázky na realizaci projektu „Aktualizace analýzy rizika po...Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Chrudim - Práce na sanaci části areálu bývalé Transporty skončily už před rokem, přesto zde probíhá pravidelný monitoring. Sleduje se především...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Sanace v areálu bývalé Transporty, která si v minulých letech vyžádala milionové investice. Ty přitom ze značné části pokryly dotace...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Jeden z největších a také nejnákladnějších projektů, na němž se město podílelo, je u konce. Jde o sanaci areálu bývalé Transporty,...Celý článek »
vydáno před 9 let 24 týdny
Chrudim - Sanace v areálu bývalé Transporty se blíží ke konci. Po téměř desetiletém vyjednávání a shánění peněz odsud konečně zmizela kontaminovaná...Celý článek »
vydáno před 10 let 2 týdny
Chrudim - Sanace probíhající v areálu bývalé Transporty by měly za dva měsíce skončit. Co ale bude s areálem dál? Město se teď rozhodlo...Celý článek »
vydáno před 11 let 2 týdny
Chrudim - Další kontrolní den v lokalitě bývalého státního podniku Transporta, kde se provádí likvidace staré ekologické zátěže,...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Chrudim - Jedna z největších investičních akcí v dějinách města pokračuje v areálu bývalého strojírenského kolosu Transporta Chrudim....Celý článek »
vydáno před 11 let 12 týdnů
Pardubice - Dnes začala v sousedství rafinerie Paramo nejrizikovější fáze sanace území mezi zdejší ubytovnou a železničním koridorem, které je...Celý článek »