Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Město Chrudim si v předloňském roce na jedné z budov úřadu otestovalo využití fotovoltaických panelů. A s pozitivním...Celý článek »
vydáno před 5 let 29 týdnů
Chrudim - Rada města v působnosti valné hromady společnosti Technické služby Chrudim 2000 spol. s r. o. schválila zvýšení základního kapitálu...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – V parných dnech, které ještě donedávna panovaly, mnozí obyvatelé města s nadějí vyhlížejí kropící vozy zdejších technických služeb. Právě...Celý článek »
vydáno před 5 let 43 týdny
Chrudim - Zisk přes 200 tisíc korun vykázala vloni obchodní společnost Technické služby Chrudim 2000 spol. s r.o. Tak zní výsledek hospodaření, který...Celý článek »
vydáno před 6 let 27 týdnů
Chrudim – Pondělní jednání městského zastupitelstva přináší i diskusi o změnách v rozpočtu technických služeb. Není žádným překvapením, že půjde...Celý článek »
vydáno před 6 let 49 týdnů
Chrudim – Technické služby pod vedením ředitele Zdeňka Koláře jen vzkvétají. Radnice se proto nemohla nepochlubit hospodařením „své“ firmy, jež...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
V případě současného ředitele Technických služeb Chrudim Zdeňka Koláře si nešlo nevšimnout souvislostí, které pozvolna spěly k jeho rozhodnutí...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Chrudim - Rada města se na svém posledním zasedání zabývala také účetními závěrkami a výročními zprávami společností, v nichž má radnice...Celý článek »
vydáno před 9 let 49 týdnů
Seč - Zdejší Kongresové centrum v hotelu Jezerka přivítalo účastníky setkání a zároveň valnou hromadu Sdružení komunálních služeb. Role...Celý článek »
vydáno před 10 let 13 týdnů
Chrudim - Městská rada se usnesla, že počká v souvislosti s nedávnou dopravní nehodou ředitele Technických služeb Chrudim Zdeňka Koláře, který...Celý článek »