Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 15 týdnů
Chrudim – Bez jednoho dvacet bodů měli v pondělí na programu městští zastupitelé. Překvapením pro všechny byla absence toho, jenž se měl týkat...Celý článek »
vydáno před 6 let 36 týdnů
Chrudim – Centrum sociálních služeb a pomoci opět boduje! Alespoň v tomto smyslu informuje radnice o údajně grandiózním úspěchu své organizace, která...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim - I přesto, že několik městských zastupitelů se muselo z pravidelné schůze omluvit a předsedající starosta města Petr Řezníček (SNK – ED)...Celý článek »
vydáno před 9 let 18 týdnů
Chrudim - Ustavující zasedání městského zastupitelstva začalo ve Velkém sále Muzea přesně ve čtyři hodiny odpoledne. Po třiceti minutách se však nově...Celý článek »
vydáno před 9 let 39 týdnů
Chrudim - Diletantství nebo zlá vůle? To jsou otázky, které teď řeší jednatel firmy S&CH TRADE CZ, s.r.o. Miloš Chudáček. Od města totiž před...Celý článek »
vydáno před 10 let 8 týdnů
Chrudim - Diskuse na pondělním zasedání městského zastupitelstva se dotkla v podstatě jen dvou bodů. Jedním z nich byl nečekaně i záměr...Celý článek »
vydáno před 10 let 14 týdnů
Chrudim - Pondělní zasedání městského zastupitelstva přineslo celou řadu napínavých a zajímavých debat při projednávání návrhu rozpočtu města na...Celý článek »
vydáno před 10 let 25 týdnů
Chrudim - První setkání zastupitelů po letních prázdninách slibovalo sice na začátku schůze zajímavou výměnu názorů nad územním plánem...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Chrudim - Výkupy pozemků mohou zkomplikovat plánovanou stavbu silničního obchvatu města. Zastupitelé se proto dohodli, že s nimi v případě...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Chrudim - Hádky a nekonečné diskuze poznamenaly pondělní zasedání městského zastupitelstva i tentokrát. Atmosféru v sále dokonale vystihuje povzdech...Celý článek »