Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Dnes sice není 27. prosince a Den přípitků, ale je sváteční den a svátky začínají s podzimem i pro všechny vinaře. Patří mezi jejich...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Školní rok nám úspěšně začal, děti prozatím chodí do vzdělávacích ústavů – než je strana a vláda opět pozavírá, protože se blíží chřipková...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Druhé největší město Pardubického kraje je sice srdnatě ignorováno oficiálními krajskými informačními kanály, přesto se může pochlubit...Celý článek »
vydáno před 4 roky 28 týdnů
Chrudim - Jízdami parních vlaků, historických motorových vozů „Hurvínek“ a také historického autobusu si v sobotu 5. října zájemci připomenou, že...Celý článek »
vydáno před 4 roky 35 týdnů
Pardubice - Zábavný program s kouzelníkem Stanislavem Jílkem nejen pro děti začíná ve středu 21. srpna v 10. 45 hodin v přístavišti...Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Pardubice - Výletní loď Arnošt z Pardubic vypluje v dubnu do další letní sezóny. V průběhu čtyř let, které uplynuly od její rekonstrukce, se stala...Celý článek »
vydáno před 9 let 16 týdnů
Chrudim - Poslední den v roce je ve znamení oslav, k nimž zcela nezastupitelně patří i nejrůznější ohňostroje, dělobuchy a vůbec zvýšená...Celý článek »
vydáno před 9 let 17 týdnů
Pardubice - V časných ranních hodinách se na centralizovaném pultu rozezvučel alarm, který strážníkům signalizoval vniknutí do výletní lodi Arnošt...Celý článek »
vydáno před 10 let 16 týdnů
Chrudim - Silvestr se kvapem blíží. Někoho nechávají oslavy posledního dne v roku zcela v klidu a jen tak symbolicky si přiťukne s rodinou...Celý článek »
vydáno před 10 let 28 týdnů
Oslavy 150. výročí Gymnázia Josefa Ressela byly bezesporu akcí číslo jedna uplynulého víkendu. Bezpočet bývalých i současných absolventů této střední...Celý článek »