Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 4 týdny
Pardubice - S bývalými šéfy Dostihového spolku Pardubice pokračovalo líčení u zdejšího soudu. Obžaloba je oba vinila ze zpronevěry a zkreslování...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Pardubice – Po posledních událostech na Velké pardubické, při kterých se smrtelně zranil pomyslný favorit dostihů, kůň Sottovento, debatovala k tomu...Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Pardubice - Dalším, v pořadí již čtvrtým hlavním líčením, pokračoval soud s dřívějšími členy vedení pardubického Dostihového spolku. Bývalý...Celý článek »
vydáno před 10 let 4 týdny
Pardubice - Jak by neměl vypadat pořádek v účetnictví akciové společnosti, ve které má většinový podíl samotné krajské město, se mohli...Celý článek »
vydáno před 10 let 32 týdny
Pardubice - Zdejší kriminálka ukončila nebývale dlouhé prověřování podezření ze spáchání trestného činu pronevěry v pardubickém Dostihovém spolku. Ve...Celý článek »
vydáno před 12 let 8 týdnů
Pardubice - Městské zastupitelstvo učinilo krok ke stabilizaci společnosti Dostihový spolek. Ztotožnilo se totiž s radními a schválilo...Celý článek »
vydáno před 12 let 15 týdnů
Pardubice - Akcionáři Dostihového spolku Pardubice se na čtvrteční valné hromadě neshodli na tom, jak ven z dluhové pasti. Nikdo z nich, až na...Celý článek »
vydáno před 12 let 16 týdnů
Pardubice - Dostihový spolek Pardubice, který každoročně organizuje legendární Velkou pardubickou, má na kahánku. Důvodem jsou jeho...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 3 dny
Pardubice – Letos se konal už 133. dostih Velké pardubické. Na závod získalo kvalifikaci 18 koní. Na Taxisově příkopu ale došlo k hromadné srážce a...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 6 dnů
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »