Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudimsko – Muž (29) a žena (40) skončili po opakovaném obvinění z několika trestných činů ve vazbě a hrozí jim vězení s maximální výší od 2 do 5...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Pardubice – Pardubičtí kriminalisté z oddělení obecné kriminality v minulých dnech zahájili trestní stíhání dvou mužů cizí národnosti ve...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Město vypisuje nové výběrové řízení na ředitele a jednatele Městkých lesů Chrudim. Se současným ředitelem se ale dle vyjádření starosty...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim – Zadávací řízení na nové volnočasové atrakce v Rodinném parku Podhůra u rozhledny Bára už je v plném proudu. Příjem nabídek probíhá do 24....Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Hlavním tématem na včerejší Radě města Chrudim bylo hospodaření v městských lesích. Radní vzali včera na vědomí hospodaření za rok 2021 a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 37 týdnů
Chrudim – Správce městských lesů, obchodní společnost Městské lesy Chrudim, stojí za obnovením více než tří desítek lesních tůní. Ty mají zadržet...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Městským lesům se nedaří. Tato informace není žádným velkým tajemstvím. Po tučných letech, kdy pravidelně vykazovaly zisk ve stovkách tisíc...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Chrudim – O změnách ve vedení městských firem Chrudimské noviny již informovaly. Nové vedení města má totiž nezpochybnitelné právo, vybrat si takové...Celý článek »
vydáno před 4 roky 37 týdnů
Chrudim – Městské lesy jsou v katastrofálním stavu. Destrukce lesních porostů, kterou má na svědomí jak kůrovec, tak dlouhotrvající sucho, bude mít...Celý článek »
vydáno před 4 roky 38 týdnů
Chrudim – Rozhledna Bára, originální „kiosek“ a kryté ohniště pod Čertovou skalkou. Toto vybavení Městských lesů Chrudim zná asi každý jejich...Celý článek »