Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 15 týdnů
Flowee.cz – Známý český lékař a publicista na své přednášce představil své zkušenosti s psychopaty a odhalil tajemství jejich taktik. „Denně mám...Celý článek »
vydáno před 6 let 24 týdny
O zdraví rozhoduje nejen rovnováha mezi tělem a duší, ale i vztahy k bližním, k životnímu prostředí, dění ve společnosti. Podle jednoho z průkopníků...Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Parlamentní noviny - Lékař celostní medicíny Jan Hnízdil, který je znám díky komplexnímu výkladu medicíny a svému veřejnému působení, tvrdí, že...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Blog Jana Hnízdila - Hranice snesitelného a vratného se posouvá. Sebevražední atentátníci v Iráku, Sýrii, Afghanistánu. Daleko. Tisíce mrtvých...Celý článek »
vydáno před 10 let 49 týdnů
Nemoc je informace o tom, jaký člověk je, jakým způsobem a v jakých podmínkách žije. Aby se uzdravil, musí informaci správně pochopit a svoje chování...Celý článek »
vydáno před 11 let 2 týdny
Zemanova duševní prázdnota, pramenící z letité izolace, alkoholu a schémat odkoukaných z televizní obrazovky, není odhalena hlavně proto, že většina...Celý článek »
vydáno před 11 let 12 týdnů
Blog/Aktuálně-Jan Hnízdil - Psychiatr Robert Hare a psycholog Paul Babiak, autoři knihy "Hadi v oblecích aneb Psychopat jde do práce", zjistili, že...Celý článek »