Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrudim - Odbor dopravy MěÚ Chrudim zastavil správní řízení proti řidičce, která letos 23. března časně ráno havarovala na náledí v Čáslavské ulici,...Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Chrudim - Poslanecké kanceláři Davida Kasala (ANO 2011) se podařilo ve správním řízení vrátit na začátek vyšetřování nehody, při níž havarovala 17....Celý článek »
vydáno před 9 let 1 den
Když se někdo zabije, přijde náprava zpravidla velmi rychle. To je i případ Čáslavské ulice, kde v pondělí časně ráno bourala na nečekaně kluzké...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Už celý týden trápí vytékající voda obyvatele Čáslavské ulice a teď už i řidiče, kteří po této „staré“ cestě směřují ku Praze. Minulý týden...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Slogany typu „Chceme vodu zpět do vlastnictví města“ jsou na pořadu dne každé volby posledních let. Kam se ale za celou dobu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Město Chrudim je největším akcionářem společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim. Rada města měla v pondělí vybrat zástupce města...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Chrudim – Před sedmou hodinou večerní vyjeli strážníci do Čáslavské ulice, kde se nečekaně setkal pejskař s kocourem, a ten si nepříjemné setkání,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Už jen tento pracovní týden a z Chrudimi se projedete v sobotu večer Čáslavskou po kompletně opravené silnici. Od pondělí tady proto...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim – Cyklisté a cyklistika obecně nemají v kopcovité Chrudimi příliš na růžích ustláno. Nedaleké Pardubice, které leží v „placaté“ polabské...Celý článek »
vydáno před 7 let 2 týdny
Chrudim – Chodníky ve městě jsou mnohde ve stavu, který vylučuje užití bez rizika zranění. Příkladem za všechny může být část stezky pro pěší vedoucí...Celý článek »