Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 1 týden
Slatiňany – Do redakce nám přišel otevřený dopis od jednoho našeho stálého čtenáře, který nás požádal o jeho zveřejnění. Podoby a poslání...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Poté, co Chrudimské noviny přinesly ohlédnutí za uplynulým rokem, jež vyprodukovala probouzející se opoziční ODS, je třeba dát prostor také...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Někteří si pletou politiku s divadlem. Nejen to. Někteří se dokonce neubrání nutkání veřejně lhát. Opozice složená z SNK ED, ODS a KDU-ČSL dnes...Celý článek »
vydáno před 4 roky 23 týdny
Chrudim – Většina radnic vydává nějakou tiskovinu, v níž má oficiálně prezentovat vše zajímavé, co se ve městě děje. Nejinak je tomu v druhém...Celý článek »
vydáno před 4 roky 49 týdnů
Chrudim – Jakákoliv městská tiskovina – ať už oficiální, nebo pouze vlastněná zdejšími politickými představiteli, logicky sklouzává do jednostranné...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Chrudim - Občané města si na novou podobu Chrudimského zpravodaje zvykli poměrně rychle. Některým městským zastupitelům se však nelíbí jeho obsah a...Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Chrudim - Všichni obyvatelé města si teď nemohli nevšimnout, že jim do schránek dorazil něco barevného a zcela nového. Nejedná se o reklamní leták...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - V pondělí 23. listopadu zasedala opět po delší době městská rada a měla na svém programu celou řadu zajímavých bodů. Jedním z nich byly též...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Chrudim - Dalším z informačních kanálů, které v poslední době vyskakují jako pověstné „houby po dešti“, je internetová stránka pod názvem „Chrudimský...Celý článek »
vydáno před 8 let 49 týdnů
Chrudim - V letošním roce zkusila Česká pošta novinku, která však podle reakcí rozhořčených obyvatel města není to „pravé ořechové“. Do poštovních...Celý článek »