Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 32 týdny
Chrudim – Salvátorská pouť 2018 je minulostí. Atrakce, stánky a s nimi i „světští“ se přesunuli o město dál, aby za pár dní mohli oblažit třeba...Celý článek »
vydáno před 6 let 34 týdny
Chrudim – Jakmile se začne blížit svátek Proměnění Páně, začne se blížit i tradiční pouťové veselí. Chrudimský největší kostel sice nemá toto...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 11 hodin
Chrudim – I přes nepříznivé počasí utržilo město Chrudim během Salvátorské pouti více peněz za pronájem provozovatelům pouťových atrakcí a stánků než...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 3 dny
Chrudim – Letos počasí na chrudimskou Salvátorskou pouť nevyšlo. Lidem, co přišli, deštivé počasí ale nevadilo a užívali si pohodovou atmosféru bez...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 11 hodin
Chrudim – Odbor školství, kultury a sportu vydal oznámení, že se v pátek a sobotu zkrátí doba nočního klidu. Je proto zbytečné volat v pátek před...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 1 den
Chrudim – Už dnes večer se začnou rozmísťovat a stavět na Resselově a Školním náměstí první pouťové atrakce a ve čtvrtek se postaví ve zbývajících...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 1 den
Chrudim – Jako první se na nové atrakci vyřádí v Chrudimi. Plán rozmístění atrakcí na letošní chrudimské pouti už schválila Rada města Chrudim. Na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Farnost, která má velkou radost z toho, že nominace se proměnila v cenu Patrimonium pro futuro, oznámila, že na některou z blízkých nedělí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Chrudim – Národní památkový ústav oceňuje už od roku 2014 v oblasti památkové péče ty, kdo se úspěšně přičinili o obnovu uměleckých děl. Právě včera...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Letošní světská část Salvátorské pouti se opět navrátila do starých zajetých kolejí posledních let a město Chrudim se na víkend...Celý článek »