Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - Český svaz ochránců přírody Chrudim spustil nyní soutěž, z níž by měl vzejít „Živočich Pardubického kraje“. Druhá z místních organizací,...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 1 den
Chrudim/Topol – Nejnovější návrh komise životního prostředí se bude realizovat napřesrok, ale starosta František Pilný (ANO 2011) už teď ví, jak by...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 1 den
Chrudim – Malý zájem o participativní rozpočet si starosta František Pilný (ANO 2011) vysvětluje nízkou motivací občanů a malou propagací akce. Město...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 13 hodin
Chrudim – Město už zapracovalo na splnění jednoho nápadu chrudimských občanů, kteří se zapojili do projektu Tvořím Chrudim a posunulo k realizaci...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudim – Máte nápad, jak zlepšit naše město či místní část? Chybí vám něco specifického pro vaše okolí nebo přímo pro vaši ulici? Těmito...Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Milionová investice do revitalizace Chrudimky v parku Střelnice nic neříká tomu, kdo do ní již několik let pouští odpad. Jenže dříve nechutnou...Celý článek »
vydáno před 4 roky 2 týdny
Chrudim – Za chrudimským sídlištěm Větrník se příjemnou procházkou po nové stezce můžete vydat do obce Topol. Sice zde občas projede...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Žáci základní školy v Chrudimi se mohou nově podílet na zlepšení života města. Zdravé město Chrudim letos v pilotním ročníku...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim – Habrov, přírodní rezervaci mezi městem a Tuněchody, respektive Topolem zná asi každý. Kdysi zde bylo jen několik luk, dokud si pár sedláků...Celý článek »
vydáno před 5 let 48 týdnů
Desítky návštěvníků obdivovaly celý minulý týden rozkvetlé stromy v nedaleké přírodní rezervaci Habrov. Příjemnou jarní procházku do nedalekého...Celý článek »