Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Problematice vypouštění splašků z ubytovny U Krkavce do náhonu se Chrudimské noviny opakovaně věnovaly (zde a zde). Na podzim loňského roku...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim – Přes některé výtky škarohlídů, výsledky revitalizace náhonu v Parku Střelnice jsou jednoznačně pozitivní. Bahno úspěšně zmizelo v...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 týdny
Chrudim/Lukavice - „Všechno je v pořádku, můžete klidně spát“. Asi takový je závěr z jednání zástupce firmy Ekomonitor se starostou obce Lukavice...Celý článek »
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim/Lukavice – Revitalizace náhonu, který lemuje Park Střelnice, úspěšně pokračuje. Chodci si pomalu zvykají na uzavírky a pouze občasné průchody...Celý článek »
vydáno před 5 let 22 týdny
Chrudim – V upravovaném náhonu Parku Střelnice se objevil bagr, který postupně odtěží část hnijícího bahna. V samotném parku také platí omezený pohyb...Celý článek »
vydáno před 6 let 8 týdnů
Chrudim – Nejprve se místní radnice přetahovala s Povodím Labe o vlastnictví náhonu v parku Střelnice. Po vyjasnění majetkových poměrů, nechalo město...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – O připravovaných úpravách zanedbaného a především páchnoucího náhonu v parku Střenice již Chrudimské noviny několikrát informovaly. Dlouhá...Celý článek »
vydáno před 6 let 49 týdnů
Chrudim – Jako první jarní navrátivší se vlaštovky začínají na veřejnost „prosakovat“ informace o blížící se revitalizace náhonu v Parku Střelnice....Celý článek »
vydáno před 7 let 45 týdnů
Chrudim - Mezi nejnavštěvovanější parky ve městě patří Park Střelnice. Jedná se o zelenou plochu ležící nedaleko Pumberek. V nedávné minulosti byla...Celý článek »
vydáno před 9 let 15 týdnů
Chrudim - Rozpočet, který na svém pondělním zasedání schválili bez větších problémů městští zastupitelé. obsahuje i řadu investic do vodních toků,...Celý článek »