Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – V pondělí 18. června se naposledy před letními prázdninami sejdou městští zastupitelé. Na programu jednání zabírají největším prostor body...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Chrudim - Jak již Chrudimské noviny ve zkratce informovaly, při zasedání městského zastupitelstva došlo i na oblíbené téma místních komunistů. Tím...Celý článek »
vydáno před 8 let 43 týdny
Chrudim - Jak už Chrudimské noviny informovaly, květnové zasedání městského zastupitelstva poznamenal především výstup městského zastupitele...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Včera dopoledne se konalo slavnostního otevření nových kancelářských prostor pro pracovníky pečovatelské služby a osobní asistence....Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Málokterý kněz Katolické církve si může říct, že na místě, kde zrovna slouží, zůstane až do smrti. Biskupové, nadřízení kněží, s faráři i...Celý článek »
vydáno před 3 roky 34 týdny
Chrudim – Mnozí Chrudimáci to doslova obrečeli, jiní kvitovali s povděkem. Světská část místní proslavené Salvátorské pouti letos nebude. Poslední...Celý článek »
vydáno před 3 roky 47 týdnů
Chrudim – Jakkoli se to mnohým věřícím zdá dokonale absurdní, rozvolňování pravidel, jež zakazují jejich účast na bohoslužbách, náleží mezi ty...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Vážným zásahem do základních občanských práv, která plynou z ústavy České republiky, se s největší pravděpodobností bude muset zabývat i...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Před nedlouhou dobou ústavní soud zrušil zákon o zdanění církevních restitucí. V té souvislosti se ve sdělovacích prostředcích znovu otevřela diskuse...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Místní pobočka organizace, která, kdo ví proč, třicet let po Sametové revoluci stále ještě existuje, si nemůže stěžovat na upadající zájem...Celý článek »