Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 30 týdnů 6 dnů
Chrudim – Jak nadšeně poznamenal majitel Galerie ART Luboš Jelínek, právě dnes proběhl na zkoušku historicky první živý přenos mezi galerií a...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 3 dny
Chrudim – V galeriích není zvykem dělat začínajícímu umělci hned katalog. „My jsme to v tomto případě udělali. Byla to intuice,“ vysvětlil Luboš...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Léto pomalu končí a další turistická sezóna s vyschlou kašnou na Resselově náměstí v Chrudimi je za námi. Morový sloup se restauroval...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Všechno bylo jinak. Hned na úvod vernisáže měl galerista Luboš Jelínek pro návštěvníky Galerie ART Chrudim dvě zprávy. Dobrou a špatnou....Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Slatiňany/Škrovád – Škrovádské skály jsou dodnes tichým svědkem zajímavé historie. Při bližším zkoumání si můžeme představit, jak se zde kdysi těžil...Celý článek »
vydáno před 1 rok 43 týdny
Chrudim/Praha – I v malém městě, jako je Chrudim, se můžou zrodit velké věci. Unikátních projektů tu vzniklo už několik a autorem dalšího z...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Koncert na sobotní dernisáži s křestem nové knihy byl jedinečný hned z několika důvodů. Odehrálo se tu několik výjimečných momentů. Jeden z diváků...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 týdny
Chrudim – Veřejný prostor si musíme zvelebit především sami. Majitel Galerie Art svým iniciativním počinem předčil i veřejnou soutěž. O...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Jméno Lukáše Pleskota zná většina Chrudimáků díky firmě OMEGA plus, kde má na starosti internet. Nebo jako vedoucího internetových projektů. Málokdo...Celý článek »
vydáno před 5 let 13 týdnů
Chrudim – Koncem roku nechávají Chrudimské noviny své čtenáře nahlédnout „pod pokličku“ redakční práce a zveřejňují přehled nejčtenějších článků...Celý článek »