Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 42 týdny 2 dny
Chrudimsko – Uplynulo již 81 let od vypálení obce Ležáky. Ředitel Památníku Lidice Eduard Stehlík při té příležitosti udělil vyznamenání i starostovi...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudimsko – Už uběhl více než rok od chvíle, kdy jsme naše čtenáře informovali o chystaném natáčení historického filmu Ležáky. Jak to vypadá s...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – Termín dokončení obnovy fasády Regionálního muzea z důvodu špatného stavu svrchních částí fasády (barevného nátěru), sgrafit...Celý článek »
vydáno před 1 rok 43 týdny
Ležáky – V pátek 24. června od 10 hodin proběhne v areálu Památníku Ležáky vzpomínkový program. Připraven je cyklus vyprávění...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudim – Čáp ztratil čepičku, měla barvu barvičku! Takto na některé obyvatele Chrudimi působí výběr pigmentů na novou fasádu Regionálního muzea v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 2 týdny
Chrudim – Výstava v Regionálním muzeu v Chrudimi, otevřená již ve čtvrtek 7. dubna a nazvaná Tajemství půdy, představí málo známý židovský...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudimsko – Chystá se natáčení nového filmu, a to přímo na pietním území Památníku Ležáky, které je vyhlášenou národní kulturní památkou a slouží...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Na pátek 26. listopadu je připraven koncert chrudimského Big bandu, který si pozval k účinkování populární Evu Burešovou. Hudební...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudim – Uvedenou věc je třeba brát samozřejmě s rezervou, je ale fakt, že od začátku října zaznamenali strážníci hned dva výjezdy do chrudimských...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Pardubický kraj – Zářijové jednání krajského zastupitelstva mohl jako veřejný živý přenos sledovat každý, kdo měl zájem. Když se dostal ke slovu v...Celý článek »