Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 3 týdny
Slatiňany – Do redakce nám přišel otevřený dopis od jednoho našeho stálého čtenáře, který nás požádal o jeho zveřejnění. Podoby a poslání...Celý článek »
vydáno před 1 rok 16 týdnů
Slatiňany/Škrovád – V životě optimisty Tomáše Velendorfa prý hraje velkou roli náhoda. Stejně tomu bylo i v případě realizace Baru Kůlna ve Škrovádě...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Zrušení zastávek v centru způsobuje nebezpečné komplikace. Kvůli opravě havárie plynovodu v Novoměstské ulici zrušil odbor...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Slatiňany/Škrovád – Víkendový Burgerfestival v areálu výletní restaurace Monaco byl v sobotu obohacen o soutěže určené pro silné žaludky....Celý článek »
vydáno před 2 roky 47 týdnů
Slatiňany/Škrovád – Milovníci jídla, rekordů a kariozit se sejdou u výletní restaurace Monaco a Jaroslav Němec se tu pokusí překonat rekord v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Masopustní obchůzky by měly o tomto víkendu ustat. Středa 26. února je totiž tou, při níž si připomeneme dočasnost našeho pozemského života...Celý článek »
vydáno před 4 roky 28 týdnů
Chrudim – Nejslavnější český světec, jemuž může „konkurovat“ snad jen obdobně oblíbený Johánek z Pomuku, oslaví svůj svátek v sobotu. Den české...Celý článek »
vydáno před 6 let 5 týdnů
Chrudim – Postní období se nám přehouplo do druhé části, prezident složil svou přísahu, politici zhnuseně odchází ze sálu, někdo mlčí, jiný příliš...Celý článek »
vydáno před 7 let 35 týdnů
Chrudim/Škrovád - Nesmyslně umístěných značek na návsi ve Škrovádu si teď všimla i „velká média“. Reportáž o dopravním paskvilu v pátek 5. srpna...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
S platností nových jízdních řádů dochází v rámci městské dopravy v Chrudimi k drobným úpravám. V pracovní dny v době od 6.00 hod. do 17.30 hodin...Celý článek »