Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 44 týdny
Chrudim – Výstavba nového dopravního terminálu bude pro obyvatele města znamenat celou řadu dopravních omezení. Stavbu radnice rozdělí na čtyři etapy...Celý článek »
vydáno před 6 let 7 týdnů
Pardubice - Město chce snížit poplatek za parkování kol v cyklověži u nádraží ze současných deseti korun na pět. Kromě toho připravuje podpis smlouvy...Celý článek »
vydáno před 6 let 17 týdnů
Pardubice - O budoucí podobě terminálu B určeného regionální dopravě, který má vzniknout u hlavního vlakového nádraží, je rozhodnuto. Zastupitelé...Celý článek »
vydáno před 6 let 35 týdnů
Pardubice - Pardubičtí radní se chystají navázat na rekonstruovanou třídu Míru a opravené přednádraží revitalizací zbývající části centra města. Na...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Pardubice - Prostor před pardubickým vlakovým nádražím vstoupí do letních měsíců v novém kabátu. Město stavbu od firmy STRABAG převzalo minulý týden...Celý článek »
vydáno před 6 let 47 týdnů
Pardubice - Podoba pardubického přednádraží se mění ze dne na den. Uplynulý víkend došlo k pokládce asfaltu na Palackého ulici, začátkem června bude...Celý článek »
vydáno před 6 let 50 týdnů
Pardubice - Práce na přednádraží pomalu finišují. Přesvědčit se o tom přijeli nejen zástupci Švýcarska, které projekt podpoří dotací ve výši až 85...Celý článek »
vydáno před 7 let 8 týdnů
Pardubice - Řada obyvatel města a někteří členové zastupitelstva se pohoršují nad záměrem zbourat bytový dům na náměstí Jana Pernera. Podle vedení...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Pardubice - Od pondělí se výrazně změní dopravní situace u nádraží. Stavbaři v souvislosti s přestavbou této lokality uzavřou celý prostor před...Celý článek »
vydáno před 7 let 23 týdny
Pardubice - Rekonstrukce pardubického přednádraží se stává skutečností. Firma Strabag již oplotila prostor, kde se nacházela fontána. Uzavírá se i...Celý článek »