Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 16 týdnů
Chrudim – Zatímco v roce 2021 informovala tisková zpráva občany, že žádný dramatický cenový nárůst se konat nebude, protože nastane navýšení o...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Chrudim – Koncem listopadu představenstvo společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, a. s. (dále jen VaK Chrudim) schválilo finální ceny vodného a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Kanalizaci místní část Medlešice potřebuje. To je zřejmý fakt. Minimálně pět let to také není žádným tajemstvím, jakkoli se do investice v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 16 týdnů
Chrudim – Odběratelé na Chrudimsku budou v prvních čtyřech měsících roku 2020 platit za vodné 45,11 Kč a za stočné 38,84 Kč za metr...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Čeští zákonodárci schválili snížení sazby DPH ze stávajících 15 % na 10 % u vybraných služeb. Mezi ně patří i „úprava a rozvod vody prostřednictvím...Celý článek »
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Společnost VAK Chrudim na rekonstrukce a obnovu vodohospodářské infrastruktury za období 2006–2018 investovala více než jednu miliardu korun. Z...Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Chrudim – Bude se zdražovat. Po letech stagnace narostou platby za vodu ve městě. Vodné a stočné sice zůstává na stejné částce, co zdraží, je...Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Chrudim – Z problematiky týkající se „chrudimské vody“ si někteří kandidáti v komunálních volbách doslova uměle vytvořili nosné a zásadní téma. Jako...Celý článek »
vydáno před 6 let 17 týdnů
Chrudim – Nepříjemnou dohru má skončená rekonstrukce kanalizace pod Palackého třídou a ulicí Obce Ležáků. Bohumil Vebr, šéf Ředitelství silnic a...Celý článek »
vydáno před 6 let 24 týdny
Chrudim – O končící rekonstrukci kanalizace pod Palackého třídou a ulicí Obce Ležáků Chrudimské noviny již mnohokrát informovaly. Šéf společnosti...Celý článek »