Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Dokončení obchvatu města je sledovanou a především očekávanou akcí, která by měla po dlouhých desetiletích odlehčit dopravě ve městě a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 2 dny
Chrudim – Staveniště, které se v blízké budoucnosti stane další částí obchvatu města a nedalekých Slatiňan, se mění každým dnem. Silničáři využívají...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim/Vlčnov/Slatiňany - Najít hrob z doby stěhování národů, který by se nestal obětí vykradačů, je velká vzácnost. Archeologům Východočeského...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Fantastické archeologické nálezy u místní části Vlčnov nadchly nejen odbornou ale i laickou veřejnost. Přestože některé z vykopávek opět...Celý článek »
vydáno před 4 roky 49 týdnů
Chrudim/Slatiňany - Od listopadu roku 2018 probíhá rozsáhlý archeologický průzkum v trase budoucího obchvatu Chrudimi. Jak ukázaly dosavadní...Celý článek »
vydáno před 5 let 10 týdnů
Chrudim – Ředitelství silnic a dálnic Pardubice (ŘSD) by v přístupu k informování veřejnosti mohlo jít ostatním institucím příkladem. Zatímco Město...Celý článek »
vydáno před 6 let 4 týdny
Chrudim – První část obchvatu města slouží svému účelu, výstavba druhé by měla začít v roce 2019. Ředitelství silnic a dálnic se sídlem v Pardubicích...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Chrudim - První část obchvatu města není ještě ani měsíc v provozu a už se na něm objevily první nedostatky. Nejde ale překvapivě o chybějící sjezd u...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Chrudim - Práce na první fázi obchvatu městě pokračují tak, jak bylo plánováno a žádné zdržení se nekoná. Auta by tak na silnici, která alespoň...Celý článek »
vydáno před 10 let 26 týdnů
Chrudim - Město se pustilo v těchto dnech do vyjednávání o změnách v projektu budovaného obchvatu s Ředitelstvím silnic a dálnic (ŘSD)....Celý článek »