Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudimsko-Hlinecko – Zatímco modernizovaná silnice mezi Vršovem a Trhovou Kamenicí je již od října průjezdná, za necelý měsíc se budou moci...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 2 dny
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 6 dnů
Chrudim – Město a Ředitelství silnic a dálnic ČR budou vést společně projektové řízení na dodavatele rekonstrukce obchvatu od kruhového objezdu u...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Ulice Dr. Milady Horákové projde v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR rozsáhlou rekonstrukcí od kruhového objezdu u nemocnice, přes most...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Rekonstrukce ulice České, úsek Družstevní až Topolská, dospěla po mnoha měsících do zdárného konce. Zítra se tu plně obnoví provoz. Na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Kvůli dobudování obchvatu je uzavřena od minulého pondělí kvůli dopředu ohlašované rekonstrukci, silnice z Chrudimi na Medlešice. To ale...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Než nás vláda opět zavře doma a dá hostinským poslední ránu z milosti, pojďme se ještě podívat, kam o nadcházejícím víkendu vyrazit....Celý článek »
vydáno před 3 roky 46 týdnů
Chrudim – Další květnový víkend je tu a s ním i typické počasí, jež s sebou většinou přináší svatý Medard. Mělo by tedy pršet, žádné velké teplo...Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Vížky/Lukavice/Pardubice – Kraj letos masivně investuje do nejvíce poškozených silnic druhé a třetí třídy. Dočkat by se měl proslavený tankodrom...Celý článek »
vydáno před 5 let 11 týdnů
Trhová Kamenice - Lyžujete rádi? A chcete se zúčastnit pravých závodů ve slalomu? Příští víkend máte šanci! Skiareál Hluboká připravil pro děti a...Celý článek »