Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – Připravovaná legislativa v oblasti nakládání s odpady tlačí obce do efektivnějšího třídění. Cílem je omezit skládkování ve...Celý článek »
vydáno před 37 týdnů 1 den
Chrudim – Na rozdíl od jiných ne tak podstatných věcí už dvanáct dnů visí bez komentáře dříve zainteresovaných politiků na úřední desce "...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 6 dnů
Chrudim – Letos proběhl první ročník celostátní soutěže Zelená obec roku. Mezi města a obce ČR, které razí zodpovědný přístup k životnímu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – Obyvatele Markovic si mohou částečně oddechnout. Zastupitelé v pondělí odhlasovali vypuštění kompostárny z plánovaného záměru výstavby...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Součástí příprav velkého sběrného dvora v průmyslové zóně západ je i zhotovení průzkumného geologického vrtu. Starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – V současnosti probíhá na Krajském úřadě Pardubického kraje zjišťovací řízení v rámci posuzování vlivů na životní prostředí (EIA) k...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim - Veřejné projednání v průmyslové zóně, kde měla v budoucnu stát kompostárna, vzbudilo mezi přítomnými v září 2020 velké emoce. Vše bude...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Chrudim – O osudu separačního dvora v Markovicích stále není rozhodnuto. Lidé ho zde pochopitelně nechtějí, město proto hledá jiné lokality, kde by...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Chrudim – V pondělí 7. prosince zasednou naposledy před Vánocemi a naposledy v roce 2020 městští zastupitelé. Jednání to bude nepochybně dlouhé a je...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – Akcí tohoto týdne, která budila nejvíce emocí, bylo v Chrudimi představení plánů na výstavbu separačního dvora a kompostárny v...Celý článek »