Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 42 týdny
Chrudim - Vodovody a kanalizace a.s. Chrudim jsou společností, jejíž hlavní činnost spočívá ve správě, obnově a rozvoji vodárenské infrastruktury na...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – V pondělí 25. května 2020 byl pokořen nový rekord. Jednání městského zastupitelstva trvalo všehovšudy – tedy i s přestávkami – více než...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 dnů
Chrudim – V podstatě od okamžiku, kdy vláda České republiky vyhlásila svá omezení, začala místní radniční opozice se svou snahou zrušit jednání...Celý článek »
vydáno před 4 roky 15 týdnů
Chrudim – V pondělí 9. prosince nejlépe udělal ten, kdo v případě zájmu o jednání městských zastupitelů naladil raději kanál přímého přenosu na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Neochota vedení města ustoupit údajnému tlaku vedení VaKu, může vést k nepříjemným situacím. Vliv, na nějž má druhé největší město...Celý článek »
vydáno před 4 roky 34 týdny
Chrudim – O tom, že valná hromada společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim (VaK) zvolila z chrudimských kandidátů do svého nejužšího vedení pouze...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 5 dnů
Chrudim – Na pondělním jednání si chrudimští zastupitelé zvýšili odměny, aby ani ti neuvolnění členové nepřišli zkrátka, když už ze zákona...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Největší čas na zastupitelstvu zabralo schvalování nadačního fondu pro bezpečnost provozu na silnicích. Před hlasováním se diskutovalo...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Chrudim – Kdo občas sleduje chrudimskou komunální politiku, ten možná zaznamenal v internetovém prostoru i bulvární článek, ve kterém se používají v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – Na jednání zastupitelstva se opět mluvilo o vizuálním stylu. O dvou různých věcech, heraldice a marketingu, které, jak se ukázalo, jdou...Celý článek »