Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim – V pondělí 9. prosince nejlépe udělal ten, kdo v případě zájmu o jednání městských zastupitelů naladil raději kanál přímého přenosu na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Chrudim – Poprvé po prázdninách a zdaleka ne v plném složení. Městští zastupitelé se sešli, aby probrali nekonečně dlouhý program, jehož projednávání...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Kdo občas sleduje chrudimskou komunální politiku, ten možná zaznamenal v internetovém prostoru i bulvární článek, ve kterém se používají v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Na jednání zastupitelstva se opět mluvilo o vizuálním stylu. O dvou různých věcech, heraldice a marketingu, které, jak se ukázalo, jdou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Pardubický kraj – Zářijové jednání krajského zastupitelstva mohl jako veřejný živý přenos sledovat každý, kdo měl zájem. Když se dostal ke slovu v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Zastupitelstvo schválilo záměr financovat přístavbu hasičské zbrojnice v městské části Markovice. Z přítomných 26 zastupitelů se hlasování...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Kauza, kterou Chrudimské noviny přiblížily v článku v minulém týdnu, zaujala velké množství čtenářů. Týká se absentujícího vodovodu v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubice – Piráti v Pardubickém kraji schválili v srpnovém hlasování  krajského fóra povolební strategii, která stanovuje postup v rámci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Chrudim – Nová podoba Štěpánkova domu ve Štěpánkově ulici přinutila k vyjádření snad každého Chrudimáka. Najde se mezi nimi jen málo těch, jimž se...Celý článek »