Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 2 týdny
Pardubice – Po posledních událostech na Velké pardubické, při kterých se smrtelně zranil pomyslný favorit dostihů, kůň Sottovento, debatovala k tomu...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 3 dny
Pardubice – Letos se konal už 133. dostih Velké pardubické. Na závod získalo kvalifikaci 18 koní. Na Taxisově příkopu ale došlo k hromadné srážce a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubice – Letošní Velkou pardubickou nepoznamenala jen opatření proti šíření covid-19. Pro mnohé zastínil vítězství Hegnuse tragický pád Sottoventa...Celý článek »
vydáno před 9 let 4 týdny
Pardubice - S bývalými šéfy Dostihového spolku Pardubice pokračovalo líčení u zdejšího soudu. Obžaloba je oba vinila ze zpronevěry a zkreslování...Celý článek »
vydáno před 9 let 24 týdny
Pardubice - Ve městě vrcholí přípravy na dostihový svátek, tradiční Velkou pardubickou. Plné ruce práce mají nejen organizátoři z Dostihového spolku...Celý článek »
vydáno před 9 let 24 týdny
Pardubice - Pořadatelé Velké Pardubické, dnes již bývalí šéfové Dostihového spolku Jiří Kunát a Ladislav Nermuť, vypovídali u zdejšího okresního...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Pardubice - Mnoho let dávalo město vítězi Velké pardubické asi půlmetrový pohár. Letos to však bude jiné. Podle návrhu architekta Milana Košaře...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Pardubice - Už v pátek 3. října začnou Městské slavnosti. Stejně jako tomu bylo loni, tak i letos budou mít dvě části. „Náměstí v pohybu“,...Celý článek »
vydáno před 11 let 24 týdny
Chrudim - Co jiného nás může čekat v následujícím víkendu, než událost, díky níž znají Pardubice po celém světě všichni milovníci koní a silných...Celý článek »
vydáno před 11 let 24 týdny
Pardubice - V souvislosti s očekávanou vlnou sportovních akcí od pátka do neděle upozorňují policisté veřejnost na možný vznik dopravních...Celý článek »