Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 22 týdny
Pardubice - Město chce mít do konce listopadu zpracovaný projekt na revitalizaci lesa na Dukle. S pomocí evropských dotací se má během příštího roku...Celý článek »
vydáno před 9 let 29 týdnů
Pardubice - Lesopark na Dukle by se v krátké době měl změnit k nepoznání. Město chce na jeho revitalizaci využít prostředky z Evropského fondu pro...Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim – Zadávací řízení na nové volnočasové atrakce v Rodinném parku Podhůra u rozhledny Bára už je v plném proudu. Příjem nabídek probíhá do 24....Celý článek »
vydáno před 2 roky 34 týdny
Chrudim – Ničivé tornádo ovlivnilo i realizaci úspěšného projektu letošní Burzy filantropie, který podpořilo i město Chrudim a zapojila se do něj i...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudim/Podhůra – Jen pár dnů po naší iniciativě najít autora jedinečné funkcionalistické zastávky, které by jinak nejspíš brzy hrozil...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Že lidi formuje prostředí, ve kterém žijí, je známý fakt. Jaké prostředí ale formuje lidi z Chrudimi a okolí? Pojďme se společně podívat, jak to dnes...Celý článek »
vydáno před 3 roky 37 týdnů
Chrudim – Městské lesy stále ještě zůstávají oblíbeným cílem turistů z Chrudimě i širšího okolí. Nejnověji se tu objevilo hned několik desítek tůní,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 25 týdnů
Chrudim – Prostředí, jak známo, vychovává. Kde se objeví nějaký nepořádek, zdemolovaný veřejný majetek, černá skládka, tam brzy přibude další taková...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim – Dobrý zpráv je jako šafránu. Ani jedna taková zprávička proto nesmí zapadnout. Mezi ty nejlepší se v současné době řadí informace o...Celý článek »
vydáno před 5 let 38 týdnů
Chrudim - Stále stoupající oblíbenost Rekreačních lesů Podhůra nedaleko Chrudimi jde ruku v ruce s potřebným zlepšováním infrastruktury pro...Celý článek »