Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 32 týdny 6 dnů
Chrudim – Na místě nynější rezidence v Poděbradově ulici stál kdysi dům, ve kterém žil s rodinou chrudimský buditel Karel Pippich. Slavnostní...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 5 dnů
Chrudim – Jak nadšeně poznamenal majitel Galerie ART Luboš Jelínek, právě dnes proběhl na zkoušku historicky první živý přenos mezi galerií a...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 4 hodiny
Chrudim – Kurátorka Martina Vítková pozvala do pardubického výstavního prostoru Art Space NOV pro někoho tajuplnou, ale hlavně talentovanou a mnohými...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Chrudim – Ve středu 30. června v 18 hodin začíná v prostorách Galerie Art na Resselově náměstí vernisáž uměleckých prací malíře Tomáše...Celý článek »
vydáno před 6 let 38 týdnů
Chrudim - Až do konce prázdnin bude v Galerii Art na Resselově náměstí prodloužena výstava obrazů Tomáše Honze. Absolvent pražské Akademie...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim - V Galerii Art na Resselově náměstí vystavuje Tomáš Honz již podruhé. Až do 30. července zde naleznete soubor obrazů imaginárních...Celý článek »
vydáno před 9 let 19 týdnů
Chrudim - V Galerii Art na Resselově náměstí se v sobotu 6. prosince představí Tomáš Honz, výrazný malířský talent současné umělecké scény...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Zahájení výstavy Šárky Radové provázela příjemně uvolněná atmosféra. Sochařka se během své dráhy propracovala postupně až k...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 17 hodin
Možná už jste si stejně jako my při procházce Chrudimí všimli na parkovišti před Galerií ART zvláštního kovového oka, ale nevěnovali jste tomu bližší...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 2 dny
Chrudim – V galeriích není zvykem dělat začínajícímu umělci hned katalog. „My jsme to v tomto případě udělali. Byla to intuice,“ vysvětlil Luboš...Celý článek »